Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464445

Amistoso (Int., RC) 731464445 Información oficial sobre el partido 731464445 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Fc Roquetas de Mar Alineación oficial del equipo 'Fc Roquetas de Mar' en el partido 1 - 6 Bassa Padana F.C. Alineación oficial del equipo 'Bassa Padana F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fc Roquetas de Mar Alineación oficial del equipo 'Fc Roquetas de Mar' en el partido 0 - 5 Bassa Padana F.C. Alineación oficial del equipo 'Bassa Padana F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Roquetas de Mar

Goles Goles

  • 101 Minuto 65 (Gol por el centro): Raúl De Lózar de Roquetas va demostrar les seves habilitats al minut 65 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 5.

Bassa Padana F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Passats 2 minuts de partit, Padana es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Elias Michael Mailand es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Benedetto Compagno, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16, Gergely Stern va augmentar l'avantatge de Padana a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Gergely Stern, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Olivier Blaauw de Padana va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 54. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Padana l'avantatge per 1 - 6. Elias Michael Mailand en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Gergely Stern va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Chris Montesin, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Olivier Blaauw de Padana va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 86 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Gabriele Barresi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.