Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464380

Amistoso (Int., RC) 731464380 Información oficial sobre el partido 731464380 en Hattrick

18.05.2024 19:15:00

Anfra Wilo Alineación oficial del equipo 'Anfra Wilo' en el partido 1 - 3 FK Anareta Mars Alineación oficial del equipo 'FK Anareta Mars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Anfra Wilo Alineación oficial del equipo 'Anfra Wilo' en el partido 1 - 3 FK Anareta Mars Alineación oficial del equipo 'FK Anareta Mars' en el partido
Tiene un resultado normal 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Anfra Wilo

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Bastian Membrez, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Anfra.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 37 (Ocasión evento especial): En Gianvito Fieri, al minut 37 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Rémi Gonthier el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignazio Bartolucci de Anfra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FK Anareta Mars

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Bruno 'Ausītis' Jurdžs va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a FK AM augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Rémi Gonthier es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 71 de partit va donar a FK AM l'avantatge per 1 - 3. Imants Ziedonis en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): FK AM quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marius Netejoru va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 288 Minuto 64 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del FK AM, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 64 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rémi Gonthier de FK AM va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.