Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731464260

Amistoso (Int., RC) 731464260 Información oficial sobre el partido 731464260 en Hattrick

18.05.2024 20:00:00

Keski-Yrjölän Pallo Alineación oficial del equipo 'Keski-Yrjölän Pallo' en el partido 1 - 4 Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Keski-Yrjölän Pallo Alineación oficial del equipo 'Keski-Yrjölän Pallo' en el partido 2 - 0 Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keski-Yrjölän Pallo

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del KYrPa contenien la respiració mentre en Martti Mattila s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): KYrPa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 15 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 胡 (Wu) 存隆 (Cunlong) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 24 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ville 'Viltteri' Viitikko de KYrPa no va ser gol per ben poc.

Atleti BDG Senegal

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Tayfur Karaca va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Simo Skyttä, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 173 Minuto 48 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Simo Skyttä va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Jędrzej Tyloch estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Toni Kontoniemi va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 3 al minut 79.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, Bamba Mogame va augmentar l'avantatge de Atleti Sen a 1 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 73 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Juan Carlos Cordero va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.