Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731463679

Amistoso (Int., RC) 731463679 Información oficial sobre el partido 731463679 en Hattrick

19.05.2024 09:30:00

Union Maria-Anzbach Alineación oficial del equipo 'Union Maria-Anzbach' en el partido 4 - 1 Zgryzz Alineación oficial del equipo 'Zgryzz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Union Maria-Anzbach Alineación oficial del equipo 'Union Maria-Anzbach' en el partido 7 - 0 Zgryzz Alineación oficial del equipo 'Zgryzz' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Maria-Anzbach

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Robert Eisner va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. UMA empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.
  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rainerio Fernández ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, UMA es posava per davant 2 a 1.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): UMA va aconseguir el 3 - 1 quan Serafín Campbell va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): En Robert Eisner entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al UMA, un peu providencial d'en Aleksa Komljenović va situar el 4-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 36 per blocar una centrada d'en Serafín Campbell va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de UMA.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Bernd Wilhelm, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Elio Folli de UMA va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Szymon Fordoński al minut 78 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Federico Bustillo va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Zgryzz

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Zgryzz va ser finalitzada des de l'esquerra per Achim Doninger al minut 7. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Ayberk Şahin va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.