Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731461496

Amistoso (Int., RC) 731461496 Información oficial sobre el partido 731461496 en Hattrick

18.05.2024 18:00:00

Marty FC Alineación oficial del equipo 'Marty FC' en el partido 4 - 2 DAB Ceuta Alineación oficial del equipo 'DAB Ceuta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Marty FC Alineación oficial del equipo 'Marty FC' en el partido 5 - 0 DAB Ceuta Alineación oficial del equipo 'DAB Ceuta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marty FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador Otto Thimm de Marty, després de 11 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Marty i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 18 minuts de joc. Mentre en Mark Verhoog el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 els aficionats van embogir quan en Martin Hefele va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Marty.
  • 132 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Marty va augmentar la diferència quan Julian Schlottau no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 27 (Ocasión de falta): Al minut 27, Mark Verhoog gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Otto Thimm! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Jamie Stanwick una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 84, però una magnífica aturada de Rodrigo Mera va mantenir l'equip visitant dins del partit.

DAB Ceuta

Goles Goles

  • 152 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Ceuta va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Otilio Cotón va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Raúl Leal va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ceuta, Fernando Errazquin, que va marcar, sense saber com, el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Raúl Leal va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro López Ramos de Ceuta es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.