Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731460971

Amistoso (Int., RC) 731460971 Información oficial sobre el partido 731460971 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 2 - 3 Day Drinkers Alineación oficial del equipo 'Day Drinkers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 4 - 0 Day Drinkers Alineación oficial del equipo 'Day Drinkers' en el partido
Tiene mala suerte 3.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tavernes

Goles Goles

  • 101 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54, Juan Antonio Mingo es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Tavernes va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Salvador Pérez Mora, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Pep Siscart que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Juan Antonio Mingo va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a Tavernes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pekka Kankaanperä, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de David Baleta va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Noak Gustavsson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): David Baleta de Tavernes va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 58, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Félix Hernández de Tavernes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Day Drinkers

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): El Drinkers era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Azzam Talal Al-Adwany va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, Drinkers va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Javier Arnal.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, 徐 (Xu) 'Titan' 澤健 (Zejian) va augmentar l'avantatge de Drinkers a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Drinkers va anar a parar a la dreta de l'atac on en Wincenty Reczyński, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 徐 (Xu) 'Titan' 澤健 (Zejian) de Drinkers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Javier Arnal de Drinkers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.