Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731460764

Amistoso (Int., RC) 731460764 Información oficial sobre el partido 731460764 en Hattrick

18.05.2024 10:30:00

ColomboTown Alineación oficial del equipo 'ColomboTown' en el partido 3 - 0 ELBOUMA United FC Alineación oficial del equipo 'ELBOUMA United FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ColomboTown Alineación oficial del equipo 'ColomboTown' en el partido 0 - 2 ELBOUMA United FC Alineación oficial del equipo 'ELBOUMA United FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ColomboTown

Goles Goles

  • 140 Minuto 10 (Gol de contra de falta): El porter de ColomboTown va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Richard Nagel va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!
  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Michel Madec va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de ColomboTown i marcant el 2 - 0.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Marco Vinicio Calvo van servir per superar a l'últim defensor, en Virgil Gabriëls. Tot va acabar amb el 3 - 0 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de ColomboTown cantant "Marco Vinicio Calvo selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ColomboTown va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marco Vinicio Calvo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ColomboTown va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yasar Giuliani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): ColomboTown van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 82, però el xut de Michel Madec des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gerhard Veltins.

ELBOUMA United FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ismaïl Mestiri que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 de partit, Taha Battikh quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Abdelhak Bayou va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ladislav Poloha va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Zalán Werle.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): ELBOUMA van seguir progressant per la banda dreta. Hassouna Jemal va tenir la seva oportunitat al minut 38, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ladislav Poloha va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 250 Minuto 72 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a ELBOUMA l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 72, però el xut va sortir desviat.
  • 253 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Hassouna Jemal quasi redueix la diferència al marcador al minut 81, però una gran estirada d'en Zalán Werle va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hassouna Jemal de ELBOUMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.