Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731460703

Amistoso (Int., RC) 731460703 Información oficial sobre el partido 731460703 en Hattrick

20.05.2024 01:00:00

A1 SINCE DAY 1 Alineación oficial del equipo 'A1 SINCE DAY 1' en el partido 4 - 1 Stockan Vikings FF Alineación oficial del equipo 'Stockan Vikings FF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A1 SINCE DAY 1 Alineación oficial del equipo 'A1 SINCE DAY 1' en el partido 2 - 0 Stockan Vikings FF Alineación oficial del equipo 'Stockan Vikings FF' en el partido
Tiene suerte 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A1 SINCE DAY 1

Goles Goles

  • 113 Minuto 6 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al A1 una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Zaki Pakbin, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 6.
  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Steve Amodeo, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del A1 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 34.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, Steve Amodeo va pentinar un córner cap al segon pal que Zaki Pakbin va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 81 minuts, el tirador de faltes del A1 va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Brian 'Golden Eagle' Goldin, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Steve Amodeo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de A1.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29, Alef Eelkema arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Steve Amodeo va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Steve Amodeo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Stockan Vikings FF

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Vikings van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en John-Olof Olsson.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mats Fjällén de Vikings va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Michael Kahlig que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.