Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731460129

Amistoso (Int.) 731460129 Información oficial sobre el partido 731460129 en Hattrick

19.05.2024 10:00:00

Loosers AIK Alineación oficial del equipo 'Loosers AIK' en el partido 2 - 0 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Loosers AIK Alineación oficial del equipo 'Loosers AIK' en el partido 2 - 1 Can Rull R.T. Alineación oficial del equipo 'Can Rull R.T.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Loosers AIK

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Loosers, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Jan Åkerstrand per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Al minut 42 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Patrik Björnström, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Loosers.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Jan Åkerstrand va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Totte Ovesson va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Can Rull R.T.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 22 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Anacondo Raxó va superar els defenses rivals per velocitat al minut 22 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 55 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Quintus Ballendux amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 251 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Boris Loureda va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Boris Loureda de C.Rull RT va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.