Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731459325

Amistoso (Int.) 731459325 Información oficial sobre el partido 731459325 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 1 - 1 The Cool Cats Alineación oficial del equipo 'The Cool Cats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xexo FC Alineación oficial del equipo 'Xexo FC' en el partido 2 - 0 The Cool Cats Alineación oficial del equipo 'The Cool Cats' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xexo FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 69 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Ramón Espinal va demostrar la seva experiència quan al minut 69 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 1 - 1. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Xexo va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Romeo Jiménez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ramon Cardona va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24, Ramon Cardona va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Luis Inoso va estar a punt d'empatar per a Xexo quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Ossie Mansfield va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 es va veure una gran oportunitat per a Xexo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Ramón Espinal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Romeo Jiménez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

The Cool Cats

Goles Goles

  • 116 Minuto 2 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec David Brady sempre és una garantia. Al minut 2, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Matthew Brooks marcar el 0 - 1 per al Cool.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 16 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 16 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Cool va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piero Tovani, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.