Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731459295

Amistoso (Int.) 731459295 Información oficial sobre el partido 731459295 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 4 - 0 FC Young Gunnners Alineación oficial del equipo 'FC Young Gunnners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RCD Cordoba Alineación oficial del equipo 'RCD Cordoba' en el partido 3 - 0 FC Young Gunnners Alineación oficial del equipo 'FC Young Gunnners' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RCD Cordoba

Goles Goles

  • 120 Minuto 31 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 31, indicava inequívocament que en László Szondy va saber trobar la xarxa rival. Cordoba desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): En László Szondy va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Cordoba van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes László Szondy augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 0.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Cordoba va obtenir un penal al minut 67, que va llançar a la perfecció László Szondy. 4 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mohammed Roshdy! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Mohammed Roshdy gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Falke Ejlersen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Falke Ejlersen al minut 51 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan László Szondy va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Mohammed Roshdy, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Mohammed Roshdy es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Young Gunnners

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 4 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ivar Holmberg, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Cordoba, però Mohammed Roshdy no va poder encertar el xut.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17 de partit, Ivar Holmberg quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 215 Minuto 56 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Tue Sejersen quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.