Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731458986

Amistoso (Int.) 731458986 Información oficial sobre el partido 731458986 en Hattrick

18.05.2024 13:45:00

Gradac Park Lurkers Alineación oficial del equipo 'Gradac Park Lurkers' en el partido 3 - 4 Willemstad Evergrande Alineación oficial del equipo 'Willemstad Evergrande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Gradac Park Lurkers Alineación oficial del equipo 'Gradac Park Lurkers' en el partido 9 - 3 Willemstad Evergrande Alineación oficial del equipo 'Willemstad Evergrande' en el partido
Está más tieso que su rival 8.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gradac Park Lurkers

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Oleg Surać va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Lurkers empatava el partit, 1 a 1, al minut 13.
  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Alan Milišić s'emportà una gran ovació del públic local al minut 32, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors del Lurkers amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 55, deixant Ante Badelj en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 10 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lurkers va ser a punt de marcar al minut 10, quan el seu jugador Slavko Monteduro va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Krsto Potkonjak, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 214 Minuto 72 (Ocasión de penalti): En Alan Milišić va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 72. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Willemstad Evergrande

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Darryl Moses va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador de Willemstad Rogério Paulo Grão va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 28 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 47, quan Quentin Jones va posar els visitants Willemstad per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Quentin Jones es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Quentin Jones que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igemar van Leeuwen de Willemstad es va emportar una amonestació al minut 5 per provocar un rival.