Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731458712

Amistoso (Int.) 731458712 Información oficial sobre el partido 731458712 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

Richmond Redbeards Alineación oficial del equipo 'Richmond Redbeards' en el partido 1 - 2 Walsall Vikings Alineación oficial del equipo 'Walsall Vikings' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Richmond Redbeards Alineación oficial del equipo 'Richmond Redbeards' en el partido 5 - 0 Walsall Vikings Alineación oficial del equipo 'Walsall Vikings' en el partido
Es un cenizo 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Richmond Redbeards

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Benito D'Amato va donar a Redbeards un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Redbeards va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luigi Chiarenza ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Benito D'Amato de Redbeards gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Gheorghe Veche es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Bruno Frusciante va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Walsall Vikings

Goles Goles

  • 161 Minuto 44 (Gol por el centro): Walsall van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 44, quan Jonas Swärdborg va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 115 Minuto 50 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 50 minuts, Thor Magnusson va superar per velocitat Andrea Rivella per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 12 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Walsall va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Can Bakacak va sortir per sobre el travesser.