Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731458363

Amistoso (Int., RC) 731458363 Información oficial sobre el partido 731458363 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido 1 - 2 FC Vorwärts Odessa 1904 Alineación oficial del equipo 'FC Vorwärts Odessa 1904' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD Apoyo Mutuo Alineación oficial del equipo 'CD Apoyo Mutuo' en el partido 2 - 1 FC Vorwärts Odessa 1904 Alineación oficial del equipo 'FC Vorwärts Odessa 1904' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Apoyo Mutuo

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Corria el minut 38 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Benvingut Robledo, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nofre Roselló va estar a punt d'acabar en gol al minut 5, però el porter visitant Agustín Arredondo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Apoyo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andoni Nandino va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Agustín Arredondo.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lluc Feliu va fer una magnífica centrada, però la rematada de Benvingut Robledo va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 31 per blocar una centrada d'en Enrique Aberasturi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Apoyo.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): En Ron Hoepmans, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ron Hoepmans hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Andoni Nandino quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 89 minuts, en Lluc Feliu no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andoni Nandino.

FC Vorwärts Odessa 1904

Goles Goles

  • 139 Minuto 49 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Rinaldo Tišs va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Francisco Gudiel per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 1 - 1
  • 171 Minuto 59 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Andrii Virt que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Vorwärts.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Giorgio De Gennaro va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paco Sacristán, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Albert Kárpáthy de Vorwärts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.