Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731457960

Amistoso (Int.) 731457960 Información oficial sobre el partido 731457960 en Hattrick

19.05.2024 19:05:00

Talents Alineación oficial del equipo 'Talents' en el partido 5 - 1 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Talents Alineación oficial del equipo 'Talents' en el partido 4 - 1 Tarragona Lions Alineación oficial del equipo 'Tarragona Lions' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Talents

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, Talents aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Jochen Qualmann va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 49 (Gol por la izquierda): Talents, atacant per l'esquerra al minut 49, va aprofitar el magnífic llançament de Virgílio de Freitas per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Talents va augmentar la diferència quan Tiziano Marinangeli no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Talents pel centre va donar un gran resultat: el gol de Virgílio de Freitas va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 87 (Gol de falta): Als 87 minuts, Tiziano Marinangeli va ampliar l'avantatge de Talents amb un 5 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Talents enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Laurentino Santos Medeiros. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Ernesto Feijoo de Talents amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tarragona Lions

Goles Goles

  • 135 Minuto 29 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Dries George de Tarragona va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Jorg Goldschmitz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 6 però la pilota va sortir lleugerament desviada.