Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731455282

Amistoso 731455282 Información oficial sobre el partido 731455282 en Hattrick

19.05.2024 14:10:00

Artsakh. Alineación oficial del equipo 'Artsakh.' en el partido 1 - 3 Wacky Wolves SR Alineación oficial del equipo 'Wacky Wolves SR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Artsakh. Alineación oficial del equipo 'Artsakh.' en el partido 2 - 2 Wacky Wolves SR Alineación oficial del equipo 'Wacky Wolves SR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,5 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Artsakh.

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22, Artsakh. aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Joseph MacHardie va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Alois Pusemann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Artsakh. se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 58 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Ara Khachatouryan va estar a punt d'avançar els locals al minut 58 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Jan Góralczyk del Artsakh. ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ara Khachatouryan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Wacky Wolves SR

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): En Feliks Qaramyan entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Wolves, un peu providencial d'en Eros Lancellotti va situar el 0-1 al panell digital.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Feliks Qaramyan quedar desmarcat i marcar per a Wolves al minut 76. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 89 pels visitants. En Luka Bächli va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Feliks Qaramyan que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Andrii Obnorskiy va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Wolves que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 282 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al minut 78, el Wolves va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Luka Bächli s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.