Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731454500

Amistoso (Int., RC) 731454500 Información oficial sobre el partido 731454500 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido 3 - 0 Pera Club 1924 Alineación oficial del equipo 'Pera Club 1924' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Céltic de Marcdos Alineación oficial del equipo 'Céltic de Marcdos' en el partido 7 - 0 Pera Club 1924 Alineación oficial del equipo 'Pera Club 1924' en el partido
Es un cenizo 6.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Céltic de Marcdos

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Lamberto Ónega entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Marcdos, un peu providencial d'en Martín Padilla va situar el 1-0 al panell digital.
  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Marcdos. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Iván Díaz de Garato xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Adrián Rodríguez Gómez va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Marcdos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Martín Padilla en un 1 contra 1 amb el porter Iraklis Kitsos, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Marcdos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Iván Díaz de Garato va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iraklis Kitsos al minut 44 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adrián Rodríguez Gómez va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Lamberto Ónega per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Iraklis Kitsos va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Ryan Arthur, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Jordi Aloy es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Martín Padilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Pera Club 1924

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): PERA1924 van sortir al contraatac al minut 44, però Moisis Salaminiotis va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.