Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731454304

Amistoso (Int.) 731454304 Información oficial sobre el partido 731454304 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Crash Predators Alineación oficial del equipo 'Crash Predators' en el partido 4 - 2 RFC Sporting United Alineación oficial del equipo 'RFC Sporting United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Crash Predators Alineación oficial del equipo 'Crash Predators' en el partido 5 - 0 RFC Sporting United Alineación oficial del equipo 'RFC Sporting United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crash Predators

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 els aficionats van embogir quan en Henri Rabenarivo va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CRPT.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Massimiliano Bollini, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. CRPT es posava per davant!
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CRPT va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrey Vilyaev progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Andrey Vilyaev, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 2 per a CRPT.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Andrey Vilyaev, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Aryon Araguari gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lauge Espensen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Andrey Vilyaev una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Lauge Espensen va mantenir l'equip visitant dins del partit.

RFC Sporting United

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del CRPT. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fabio Crocetti la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Sporting es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 17.
  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Sporting va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Golbery Finger va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fabio Crocetti ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 208 Minuto 38 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fabio Crocetti de Sporting va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Héctor Fernández es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Golbery Finger de Sporting va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fabio Crocetti de Sporting amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kjell Spitaels.