Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731454261

Amistoso (Int.) 731454261 Información oficial sobre el partido 731454261 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 3 - 3 Klarendal 11 Alineación oficial del equipo 'Klarendal 11' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CD JotaTrollez Alineación oficial del equipo 'CD JotaTrollez' en el partido 2 - 0 Klarendal 11 Alineación oficial del equipo 'Klarendal 11' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD JotaTrollez

Goles Goles

  • 102 Minuto 51 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de JotaTrollez van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alexiy Duksin en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ilje Grotius va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. JotaTrollez empatava el partit, 2 a 2, al minut 73.
  • 113 Minuto 89 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al JotaTrollez una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Pablo Murciano, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 3 - 3. Tot això passava al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bulvio Gómez va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 35 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Romeu Margaça no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ruben Zecchino no s'ho podia creure.
  • 223 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): JotaTrollez va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bulvio Gómez en un 1 contra 1 amb el porter Semen Levashko, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Klarendal 11

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de Klarendal Freek de Hoop va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Nouh Mokhnache entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Klarendal, un peu providencial d'en Freek de Hoop va situar el 0-2 al panell digital.
  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Klarendal prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Josia Saarinen.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Freek de Hoop va superar els defenses rivals per velocitat al minut 21 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Josia Saarinen de Klarendal va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 30 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): Albert-Jan Uçbay va marxar per velocitat al minut 39 i va fer una passada de la mort a Josia Saarinen, però aquest va fallar.