Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731452777

Amistoso (RC) 731452777 Información oficial sobre el partido 731452777 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

Llevantí Alineación oficial del equipo 'Llevantí' en el partido 1 - 3 Montgomery Cliff 2013 Alineación oficial del equipo 'Montgomery Cliff 2013' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Llevantí Alineación oficial del equipo 'Llevantí' en el partido 6 - 3 Montgomery Cliff 2013 Alineación oficial del equipo 'Montgomery Cliff 2013' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Llevantí

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per 智博 (Tomohiro) 上木 (Ueki) va descol·locar totalment la defensa contrària i Félix Suabia no va perdonar i va marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En Riduan bin Hj Heirmey del Llevantí ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Llevantí va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 31 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Riduan bin Hj Heirmey ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Maanrouf Boina hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Montgomery Cliff 2013

Goles Goles

  • 173 Minuto 4 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Roope Auramo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 171 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Alberich Schüttkoppen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Montgomery.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roope Auramo de Montgomery l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 56 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 5 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Roope Auramo després de 5 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Taha Moaid Al-Hasany va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Julian Serreau que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alberich Schüttkoppen va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.