Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731452668

Amistoso (RC) 731452668 Información oficial sobre el partido 731452668 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 5 - 4 atletic bonarea Alineación oficial del equipo 'atletic bonarea' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Vilaboi Alineación oficial del equipo 'C.F. Vilaboi' en el partido 3 - 0 atletic bonarea Alineación oficial del equipo 'atletic bonarea' en el partido
Tiene suerte 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Vilaboi

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Frodo Schlittmaier de Vilaboi aconseguir un gol al minut 4 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): En Servando Pedrajas, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 222 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Vilaboi va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Dani Ros va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Achmed Wesley.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): En Servando Pedrajas va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Servando Pedrajas de Vilaboi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Vilaboi, Miguel Barceló Serramaler, col·locà la pilota just a les mans d'en Achmed Wesley. El marcador: 1 - 1.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Joachim Molholt de Vilaboi és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 2 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): En Abdelmoussawir Boucetta anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Vilaboi.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Angelo Bartocci de Vilaboi anava molt fort i col·locat però Achmed Wesley no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 3 - 3.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Vilaboi, José Deutor, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Vilaboi Marcin Zubrzak no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Achmed Wesley es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 5 - 4.

atletic bonarea

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): En Andrei Butcaru entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al atletic, un peu providencial d'en Sabar Atmoko va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 15 (Ocasión de contra por la izquierda): atletic van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 15, però el xut de Reiner Kefer des de l'esquerra va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Andrei Butcaru de atletic va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Frederik Rothmann va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 2 - 2.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Lionel Melville de atletic, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Miguel Barceló Serramaler en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, İnayet Küntay va xutar fora per a atletic, el marcador es va quedar igual: 3 - 3, ja es veia a venir!
  • 055 Minuto 130 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Sabar Atmoko va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de atletic a la tanda de penals: 4 - 4!
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de atletic Gianluigi Anderlucci, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Miguel Barceló Serramaler. El marcador continuava 5 - 4.