Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731452617

Amistoso (Int.) 731452617 Información oficial sobre el partido 731452617 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

El Estrecho FC Alineación oficial del equipo 'El Estrecho FC' en el partido 2 - 2 KSS Kielce Alineación oficial del equipo 'KSS Kielce' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Estrecho FC Alineación oficial del equipo 'El Estrecho FC' en el partido 2 - 2 KSS Kielce Alineación oficial del equipo 'KSS Kielce' en el partido
Tiene un resultado normal 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,4 % 29,8 % 42,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Estrecho FC

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Vicent Llaó de EEFC va aconseguir igualar el partit al minut 24, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, EEFC aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Paulo Azpilicueta va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Edgar Ybarra va estar a punt d'acabar en gol al minut 36, però el porter visitant Remigiusz Bąk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Jose Maria Armstrong no va ser aprofitada per en Paulo Azpilicueta que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Javier López Pilares va estar a punt d'avançar els locals al minut 43 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

KSS Kielce

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vadim Motornyi es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jochen Lohausen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Kielce.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Simon Ott va marcar al minut 4 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Es duien 38 minuts de partit jugats quan Edward Kaczmarczyk va estar a punt de posar per davant a Kielce amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Cenan Yula va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Vadim Motornyi quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 55, quan en Bartłomiej Szkutnik va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.