Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731451908

Amistoso 731451908 Información oficial sobre el partido 731451908 en Hattrick

18.05.2024 14:00:00

edemonios team Alineación oficial del equipo 'edemonios team' en el partido 5 - 1 sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
edemonios team Alineación oficial del equipo 'edemonios team' en el partido 3 - 0 sporting utielano Alineación oficial del equipo 'sporting utielano' en el partido
Tiene suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

edemonios team

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de edemonios. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Óscar Toledo xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): edemonios va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Roberto Fabera va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): David Tarruella va incrementar l'avantatge de edemonios amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Amb 29 minuts jugats, en Oriol Cavia va augmentar l'avantatge de edemonios a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): edemonios va augmentar la diferència quan Óscar Toledo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): En Caitan 'Makina' Vargas Rivera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Caitan 'Makina' Vargas Rivera hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Óscar Toledo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kiros Sotiriou va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roberto Fabera de edemonios amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

sporting utielano

Goles Goles

  • 116 Minuto 27 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 27 minuts quan Jorge Carlos Ruiz va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Vito Rueda Mañeru, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): sporting va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Vito Rueda Mañeru va quedar-se sol davant el porter David Barboza, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Ayllón es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.