Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731451800

Amistoso 731451800 Información oficial sobre el partido 731451800 en Hattrick

15.05.2024 10:35:00

FC Veltheim 1922 Alineación oficial del equipo 'FC Veltheim 1922' en el partido 2 - 5 FC Fonzy Blues Alineación oficial del equipo 'FC Fonzy Blues' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Veltheim 1922 Alineación oficial del equipo 'FC Veltheim 1922' en el partido 1 - 2 FC Fonzy Blues Alineación oficial del equipo 'FC Fonzy Blues' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,3 % 67,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Veltheim 1922

Goles Goles

  • 103 Minuto 60 (Gol por la derecha): Passava el minut 60 del matx, quan l'atent Charles Künzle va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Veltheim van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Marc Stampfli en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 8 (Ocasión de falta): En Zdzisław Mura es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 240 Minuto 27 (Ocasión de contra de falta): Veltheim van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 27 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Zdzisław Mura no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alfredo Lamprea de Veltheim amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 37, Umberto Walde de Veltheim va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

FC Fonzy Blues

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Fonzy va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 19. Oli Zingg va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 36 (Gol de penalti): Passaven 36 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Lorenz Reinoehl va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 38, Fonzy va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Konstanty Wabik.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Oli Zingg, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Aldutis Šakarnis va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 5 al marcador per a Fonzy.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Lorenz Reinoehl al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aldutis Šakarnis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lorenz Reinoehl després de 89 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter François Jacoby va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnstein Gill.