Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731451787

Amistoso (Int., RC) 731451787 Información oficial sobre el partido 731451787 en Hattrick

16.05.2024 02:00:00

CIMARRON FC Alineación oficial del equipo 'CIMARRON FC' en el partido 5 - 0 FC Vorwärts Dresden Alineación oficial del equipo 'FC Vorwärts Dresden' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CIMARRON FC Alineación oficial del equipo 'CIMARRON FC' en el partido 3 - 0 FC Vorwärts Dresden Alineación oficial del equipo 'FC Vorwärts Dresden' en el partido
Tiene suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CIMARRON FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): CIMARRON va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 10 Felipe Del Rosario Buitron va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Dobrin Arnautski va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 28 (Gol por la derecha): Amb 28 minuts jugats, en Iska Yli-Heikkilä va augmentar l'avantatge de CIMARRON a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erwan Paysant, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a CIMARRON.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de CIMARRON va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andre Clarholz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Bameen Vaez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Felipe Del Rosario Buitron havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Andre Clarholz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Artur Michułka va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Dobrin Arnautski per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Artur Michułka va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Andre Clarholz va rebre molts aplaudiments. Al minut 69 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

FC Vorwärts Dresden

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 20 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Sergio Didò va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Paul Pietzsch va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paul Pietzsch de Vorwärts amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.