Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731451341

Amistoso (Int.) 731451341 Información oficial sobre el partido 731451341 en Hattrick

18.05.2024 12:00:00

inter super wolves Alineación oficial del equipo 'inter super wolves' en el partido 1 - 2 Stade Brest29 Alineación oficial del equipo 'Stade Brest29' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
inter super wolves Alineación oficial del equipo 'inter super wolves' en el partido 1 - 1 Stade Brest29 Alineación oficial del equipo 'Stade Brest29' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,2 % 37,3 % 30,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

inter super wolves

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): inter va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 30 Usmar Böhlen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Usmar Böhlen del inter ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 67 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Raul Lobo va estar a punt d'acabar en gol al minut 67, però el porter visitant Andre Strini va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Stade Brest29

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Eusebio Porceddu va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 172 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Passats 81 minuts de partit, brest29 es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Helge Antonsson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): En Tadeusz Kaim va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Eusebio Porceddu quasi aconsegueix empatar per brest29 al minut 32, però Toni Hiltunen va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Jone Runde va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): brest29 va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Toni Hiltunen va desviar el xut final de Cihan Hoşkadem després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Jone Runde de brest29 va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 85 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jopie Duyzend de brest29 es va guanyar la targeta groga merescudament.