Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731450857

Amistoso (Int., RC) 731450857 Información oficial sobre el partido 731450857 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

Puente Pexoa Alineación oficial del equipo 'Puente Pexoa' en el partido 2 - 1 TokyoTozzi F.C. Alineación oficial del equipo 'TokyoTozzi F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Puente Pexoa Alineación oficial del equipo 'Puente Pexoa' en el partido 5 - 1 TokyoTozzi F.C. Alineación oficial del equipo 'TokyoTozzi F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puente Pexoa

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al PtePxoa una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Patricio José Brizuela, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 74.
  • 122 Minuto 103 (Gol por la izquierda): PtePxoa, atacant per l'esquerra al minut 103, va aprofitar el magnífic llançament de Luis Alberto Cazaux per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Luis Alberto Cazaux va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PtePxoa.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): PtePxoa per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Félix Cesarini va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 66 minuts, el PtePxoa va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 221 Minuto 92 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Luis Alberto Cazaux va estar a punt d'avançar els locals al minut 92 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 225 Minuto 101 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Patricio José Brizuela gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enzo Héctor Mercier de PtePxoa va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

TokyoTozzi F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 29, quan 謙太 (Kenta) 有田 (Arita) va posar els visitants TokyoTozzi per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Darren Hardy va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 261 Minuto 106 (Ocasión por el centro): TokyoTozzi va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Abílio Nunes es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.