Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731450796

Amistoso (Int., RC) 731450796 Información oficial sobre el partido 731450796 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido 1 - 2 Bonn FC Alineación oficial del equipo 'Bonn FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
C.D. Alcudia de Crespins Alineación oficial del equipo 'C.D. Alcudia de Crespins' en el partido 6 - 1 Bonn FC Alineación oficial del equipo 'Bonn FC' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Alcudia de Crespins

Goles Goles

  • 123 Minuto 15 (Gol por la derecha): Passats 15 minuts, Reynaldo Villarín, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Crespins es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Crespins va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Youri Elmendorp en un 1 contra 1 amb el porter Frank Lönnbäck, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pedro Borbón va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Paco Gastealzategui de Crespins va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Youri Elmendorp de Crespins amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Bonn FC

Goles Goles

  • 106 Minuto 77 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Antoni Bourgeois sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 77 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 1 al marcador.
  • 171 Minuto 95 (Gol por el centro): Bonn agafava avantatge al minut 95 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eralp Dönmez amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Al minut 34 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Hans-George Priesching va fer una jugada per la banda esquerra, però Edward Szemicki va aturar el seu xut.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Es duien 85 minuts de partit jugats quan Eralp Dönmez va estar a punt de posar per davant a Bonn amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Edward Szemicki va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carlos Mario Álvarez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.