Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731450714

Amistoso (Int.) 731450714 Información oficial sobre el partido 731450714 en Hattrick

18.05.2024 21:00:00

Caliente Team Alineación oficial del equipo 'Caliente Team' en el partido 5 - 0 Crossfit Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Crossfit Club de Futbol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Caliente Team Alineación oficial del equipo 'Caliente Team' en el partido 6 - 1 Crossfit Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Crossfit Club de Futbol' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caliente Team

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Yoann Mamet la va rematar Jean-Pierre Carbone amb una magnífica volea que va fer pujar per a Caliente el 1 - 0.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Alessandro Triani de Caliente va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 185 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Caliente van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Vin Phillips va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Stéphane Langlois va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Caliente. A fi d'aconseguir el 5 - 0, van tocar-la en curt per tal que Stéphane Langlois xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Alessandro Triani, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Didier Hébert es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Crossfit Club de Futbol

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Horacio Sermeño quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.