Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731450096

Amistoso (Int.) 731450096 Información oficial sobre el partido 731450096 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido 1 - 7 Epimundo FC Alineación oficial del equipo 'Epimundo FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Sipico Alineación oficial del equipo 'Atletico Sipico' en el partido 0 - 5 Epimundo FC Alineación oficial del equipo 'Epimundo FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Sipico

Goles Goles

  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Miguel Dora va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 16 de joc. Marwane Warrak es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Atletico va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jorge Tudo, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jorge Tudo va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Epimundo FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 19 minuts Pedro Malacarne va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Mikko Sundberg va llençar el penal ras arran de pal.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, Epimundo va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Arild Ludvigsen.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Arild Ludvigsen va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 106 Minuto 65 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Tõnu Kruusing sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 65 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 1 - 5 al marcador.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 74 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Epimundo. A fi d'aconseguir el 1 - 6, van tocar-la en curt per tal que Filippo Leonard xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 80 de partit va donar a Epimundo l'avantatge per 1 - 7. Filippo Leonard en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Epimundo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Filippo Leonard va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Filippo Leonard al minut 79, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Epimundo van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Arild Ludvigsen, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Filippo Leonard va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.