Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731450063

Amistoso (RC) 731450063 Información oficial sobre el partido 731450063 en Hattrick

16.05.2024 00:50:00

_SPORT DAGAMA_ Alineación oficial del equipo '_SPORT DAGAMA_' en el partido 6 - 2 SPORT_DAGAMA_ Alineación oficial del equipo 'SPORT_DAGAMA_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
_SPORT DAGAMA_ Alineación oficial del equipo '_SPORT DAGAMA_' en el partido 10 - 0 SPORT_DAGAMA_ Alineación oficial del equipo 'SPORT_DAGAMA_' en el partido
Es un cenizo 9.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_SPORT DAGAMA_

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a DAGAMA_ va ser Dušan Talčík.
  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Helios Joaquín Paniagua va donar a DAGAMA_ un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): Amb 36 minuts jugats, en Ruslan Komelev va augmentar l'avantatge de DAGAMA_ a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Konstantin Barnetta va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Benedetto Masetti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a DAGAMA_.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): DAGAMA_ va aconseguir el 6 - 2 quan Eugenio Desxpro va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 26 (Ocasión de penalti): DAGAMA_ es va veure beneficiat per la polèmica al minut 26, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Konstantin Barnetta va relliscar al moment de fer el xut i el porter Horia Hofnar no va tenir cap problema per atrapar la pilota.

SPORT_DAGAMA_

Goles Goles

  • 161 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 en Bence Burkus va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 60 (Gol por el centro): Un mica després, Miguel Muñoz de SPORT_DAGAMA_ va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 89 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Michael-Johann Sittel quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.