Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731449799

Amistoso (Int., RC) 731449799 Información oficial sobre el partido 731449799 en Hattrick

16.05.2024 00:50:00

Alarcon Alineación oficial del equipo 'Alarcon' en el partido 2 - 1 FC Libušínská Paka Alineación oficial del equipo 'FC Libušínská Paka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Alarcon Alineación oficial del equipo 'Alarcon' en el partido 2 - 3 FC Libušínská Paka Alineación oficial del equipo 'FC Libušínská Paka' en el partido
Tiene un resultado normal 2.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,0 % 55,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alarcon

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Alarcon contenien la respiració mentre en Lioz Tversky s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 32 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan 费 (Fei) 淮嘉 (Huaijia) llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Àngel Causanilles va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Lioz Tversky de Alarcon gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Libušínská Paka

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Cristiano Cioffi.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 20 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Cristiano Cioffi va ser clau en la jugada d'atac de Libušínská al minut 20, quan ell mateix va fer una passada brutal a Bedri Erşet, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 216 Minuto 30 (Ocasión evento especial rápido + pase): Cristiano Cioffi va marxar per velocitat al minut 30 i va fer una passada de la mort a Antoíño Gudelj, però aquest va fallar.
  • 263 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Libušínská creava perill des de la dreta al minut 37, però en Ataúlfo Zepeda, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Bedri Erşet desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Antoíño Gudelj va fer una jugada per la banda esquerra, però Ataúlfo Zepeda va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Silvestr Gilar per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 78, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.