Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731445789

Amistoso (RC) 731445789 Información oficial sobre el partido 731445789 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Realll MaDRid Alineación oficial del equipo 'Realll MaDRid' en el partido 4 - 1 Bilbao Francés Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Francés Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Realll MaDRid Alineación oficial del equipo 'Realll MaDRid' en el partido 6 - 1 Bilbao Francés Club Alineación oficial del equipo 'Bilbao Francés Club' en el partido
Tiene mala suerte 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Realll MaDRid

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Chus Sevilla va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Realll i marcant el 1 - 0.
  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Luis Carreño el va rematar Chus Sevilla amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 0.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Realll a 3 - 0. Roman Wehrhahn va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Amb 89 minuts jugats, en Abdelwajid Ziouani va augmentar l'avantatge de Realll a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Realll ho intentava per la dreta per mitjà de Héctor Aldana, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Messias Ferreira per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Cansino va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Al minut 53, Ignacio García gairebé va marcar per a Realll des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 230 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Luis Carreño es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Passaven 89 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Joachim Schaef va rematar alt.

Bilbao Francés Club

Goles Goles

  • 152 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80, Francés va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Iván Dusay va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Francés va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Sergio Ruibarbo va quedar-se sol davant el porter Juan Eduardo Alemparte, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Conde de Francés amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.