Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731444887

Amistoso 731444887 Información oficial sobre el partido 731444887 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Activa-T Alineación oficial del equipo 'Activa-T' en el partido 1 - 4 Guadix F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadix F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Activa-T Alineación oficial del equipo 'Activa-T' en el partido 4 - 3 Guadix F.C. Alineación oficial del equipo 'Guadix F.C.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,3 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Activa-T

Goles Goles

  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 48 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Activa-T. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Enrique Clavijo Pérez xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Emilio Cañizares! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 201 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Enrique Clavijo Pérez no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kismi Kalamendi de Activa-T la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 25 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Kismi Kalamendi va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomeu Fauchs de Activa-T es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Artaraz de Activa-T amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Guadix F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 35, en Ismael Portoneria del Guadix va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Javier Muñiz Soberano que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Passats 75 minuts de partit, Guadix es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Casiano Díaz del Campo es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, un xut de Alejandro Calafat des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Alejandro Calafat va augmentar l'avantatge de Guadix a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): En Ismael Portoneria va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.