Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731444426

Amistoso (Int.) 731444426 Información oficial sobre el partido 731444426 en Hattrick

15.05.2024 21:55:00

Pauliteiros_de_Miranda Alineación oficial del equipo 'Pauliteiros_de_Miranda' en el partido 0 - 4 Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pauliteiros_de_Miranda Alineación oficial del equipo 'Pauliteiros_de_Miranda' en el partido 1 - 6 Deportivo Buxo F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Buxo F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pauliteiros_de_Miranda

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 17 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Doug Wright va servir per deixar enrere el gegant Zeferino Baptista al minut 17, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alfonso Écija no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Yngve Larsson de Pauliteiros_de_Mira la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Deportivo Buxo F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Amb 32 minuts jugats, Jan Bronowicz de Deportivo va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 183 Minuto 36 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 36, Deportivo va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Sergio Pascual.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Sergio Pascual va augmentar l'avantatge de Deportivo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Valdis Bankavs va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al minut 9, un refús desafortunat de Stan Epskamp, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Guillem Estalella no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jordi Vinader quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Stan Epskamp, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 Stan Epskamp va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Glen Sloan, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Després de 69 minuts, Jordi Vinader va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Stan Epskamp va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Nikolaos Chalevidis va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.