Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731444358

Amistoso (RC) 731444358 Información oficial sobre el partido 731444358 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido 0 - 5 A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Animalicos C.D Alineación oficial del equipo 'Animalicos C.D' en el partido 0 - 6 A Inquebrantable Alineación oficial del equipo 'A Inquebrantable' en el partido
Tiene un resultado normal 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Animalicos C.D

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Jonathan Villornate va disposar d'una bona oportunitat al minut 23, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Animalicos va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iván Milante, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Iván Milante, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

A Inquebrantable

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 11, quan Raúl Descós va posar els visitants Inquebrantable per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 17 (Gol por la derecha): Al 17 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Inquebrantable augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Zacarías Sotres es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 180 Minuto 79 (Gol de falta): Passaven 79 minuts quan en Cleonilson Solimões va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Isidro Peláez de Inquebrantable va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 89 (Gol de penalti): Al minut 89 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Inquebrantable, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Cleonilson Solimões va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Inquebrantable va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Aioro Landakoena va desviar el xut final de Julio Claudio Comes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 282 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Al minut 69 Aioro Landakoena va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Zacarías Sotres, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Stefano Pinzi de Inquebrantable amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.