Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731444353

Amistoso (Int.) 731444353 Información oficial sobre el partido 731444353 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido 4 - 1 Flying Dutchmen FC Alineación oficial del equipo 'Flying Dutchmen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.A.Nahuel Alineación oficial del equipo 'C.A.Nahuel' en el partido 2 - 0 Flying Dutchmen FC Alineación oficial del equipo 'Flying Dutchmen FC' en el partido
Tiene suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.A.Nahuel

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del C.A.Nahuel s'esgargamellaven dempeus per esperonar Antoni Szerszeń que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 34 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 37 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de C.A.Nahuel. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Joonas Pitkänen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): C.A.Nahuel va aconseguir el 3 - 1 quan Alfredo Urdangarín va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Joonas Pitkänen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a C.A.Nahuel.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Alfredo Urdangarín de C.A.Nahuel va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 17, però no va estar gaire encertat.
  • 230 Minuto 57 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alfredo Urdangarín, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Joonas Pitkänen es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 73, però el porter va aturar el seu xut.

Flying Dutchmen FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 14, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Emmanouil Skouzas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 58 (Ocasión de contra de falta): FlyinDutch va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Yiorgos Mitsakos va anar a parar a les mans del porter.