Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731443796

Amistoso 731443796 Información oficial sobre el partido 731443796 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

MOET bar de copas Alineación oficial del equipo 'MOET bar de copas' en el partido 3 - 4 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
MOET bar de copas Alineación oficial del equipo 'MOET bar de copas' en el partido 0 - 6 Cantarranas Alineación oficial del equipo 'Cantarranas' en el partido
Tiene bastante suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MOET bar de copas

Goles Goles

  • 106 Minuto 36 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Jaume Sidrach va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 36, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del copas, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els jugadors del copas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 39, deixant Eloy Arteta en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): El copas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jaume Sidrach va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): copas van sortir al contraatac al minut 33, però Marco Gastañaduy va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eloy Arteta de copas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Cantarranas

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Andreas Hammarwald que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Cantarranas.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Andreas Hammarwald va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Cantarranas.
  • 170 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Imad-eddine El-Alami posar per davant al seu equip amb un 2 - 3.
  • 170 Minuto 90 (Gol de falta): Cantarranas va passar a dominar el partit per 3 - 4 després d'un golàs de falta de Imad-eddine El-Alami.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kasimir Iglesias Cano que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Cantarranas quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Òscar Masegú va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jochen Carlsen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Óscar Mendoza de Cantarranas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.