Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731443668

Amistoso (Int., RC) 731443668 Información oficial sobre el partido 731443668 en Hattrick

15.05.2024 22:50:00

Club Atletico Millonarios Cerveceros Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Millonarios Cerveceros' en el partido 1 - 2 Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Atletico Millonarios Cerveceros Alineación oficial del equipo 'Club Atletico Millonarios Cerveceros' en el partido 1 - 1 Pasiòn roja Alineación oficial del equipo 'Pasiòn roja' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,4 % 36,6 % 34,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atletico Millonarios Cerveceros

Goles Goles

  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Cerveceros per la dreta va donar com a resultat un gol de Narciso 'Clown' Farne al minut 87 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Cerveceros van sortir al contraatac amb encert al minut 62, però Mihai Pulpa no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Roberto Miura de Cerveceros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ariel Fuenzalida de Cerveceros es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

Pasiòn roja

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): Pasiòn agafava avantatge al minut 42 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Carlos Vega Cárdenas amb mestria.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Pasiòn va aconseguir el 0 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Miguel Ángel Guau, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Carlos Vega Cárdenas que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): En Georgi Manchev va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Mihai Ianculovici va marcar al minut 41 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Georgi Manchev de Pasiòn va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.