Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731442663

Amistoso (Int., RC) 731442663 Información oficial sobre el partido 731442663 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

Badenia Libera Alineación oficial del equipo 'Badenia Libera' en el partido 4 - 1 Rockingham Arms FC Alineación oficial del equipo 'Rockingham Arms FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Badenia Libera Alineación oficial del equipo 'Badenia Libera' en el partido 1 - 1 Rockingham Arms FC Alineación oficial del equipo 'Rockingham Arms FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,7 % 36,7 % 29,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Badenia Libera

Goles Goles

  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): BaLi va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 76 Lukas Kilian Berner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): El BaLi va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 44, però en Jürn Spretten va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de BaLi Majed Al-Amoodi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Glynn Fisher es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de BaLi, Miguel Álvarez Vázquez, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Josep Maria Garola de BaLi, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Glynn Fisher en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 1.

Rockingham Arms FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 80 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Scott Anderson rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Kristoffer Klitgaard, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Halfdan Steensen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Marc-Olivier Thomas de Rockingham es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Anthony Bond de Rockingham va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Liam Neil.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75 del partit, Anthony Bond de l'equip Rockingham, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Glynn Fisher de Rockingham va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Rockingham Scott Anderson, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Bojan Jadrić. El marcador continuava 3 - 1.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Marc-Olivier Thomas va xutar fora per a Rockingham, el marcador es va quedar igual: 4 - 1, ja es veia a venir!