Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731441632

Amistoso (Int.) 731441632 Información oficial sobre el partido 731441632 en Hattrick

16.05.2024 01:00:00

Charons devils Alineación oficial del equipo 'Charons devils' en el partido 4 - 1 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Charons devils Alineación oficial del equipo 'Charons devils' en el partido 5 - 0 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Charons devils

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mahmoud El Batal ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Charons es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Charons va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eugen Calfă progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hugh Knight es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Charons va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Kameron Clark des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): En Mahmoud El Batal es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, Luka Drčelić gairebé va marcar per a Charons des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Martell Howard gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Jaime Quesada va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mitruţ Birţ va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Notthingam Fuego F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 59 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Anisio da Bouza va anar directament als peus de Diego Guanes que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 3 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Gravina de NFFC es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.