Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731441608

Amistoso (Int.) 731441608 Información oficial sobre el partido 731441608 en Hattrick

14.05.2024 20:20:00

Ketut Alineación oficial del equipo 'Ketut' en el partido 4 - 3 Thekenmannschaft 2k4 Alineación oficial del equipo 'Thekenmannschaft 2k4' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Ketut Alineación oficial del equipo 'Ketut' en el partido 2 - 6 Thekenmannschaft 2k4 Alineación oficial del equipo 'Thekenmannschaft 2k4' en el partido
Tiene suerte 2.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 87,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ketut

Goles Goles

  • 111 Minuto 39 (Gol por el centro): Passat el minut 39 de joc, Juha Lautamäki facilitava les coses al Ketut amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43 els aficionats van embogir quan en Jaan Winter va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Ketut.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Ketut va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Aarne Lampinen des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Olli Liminka va incrementar l'avantatge de Ketut amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 el Ketut va posar setge sobre la defensa central visitant però en Jaan Winter no va estar gens encertat.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Sampo Peisa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Olli Liminka de Ketut es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

Thekenmannschaft 2k4

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Thekenmannschaft van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jerjes Pérez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats de Thekenmannschaft van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Jerjes Pérez va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 86 (Gol por la izquierda): El 4 - 3 el va apuntar al seu compte particular Jerjes Pérez de Thekenmannschaft després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Thekenmannschaft va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 13, quan Necmettin Büyükyılmaz va quedar-se sol davant el porter Villiam Putro, però aquest va poder aturar el xut.
  • 206 Minuto 17 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Alan Grgorinić va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): El jugador visitant Alan Grgorinić va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 44 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 251 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70, Božo Štulina va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Necmettin Büyükyılmaz.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Necmettin Büyükyılmaz de Thekenmannschaft va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".