Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731441388

Amistoso 731441388 Información oficial sobre el partido 731441388 en Hattrick

14.05.2024 20:30:00

the spikes Alineación oficial del equipo 'the spikes' en el partido 11 - 0 STORIE SHELI Alineación oficial del equipo 'STORIE SHELI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
the spikes Alineación oficial del equipo 'the spikes' en el partido 9 - 0 STORIE SHELI Alineación oficial del equipo 'STORIE SHELI' en el partido
Tiene suerte 8.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

the spikes

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Vince Kis al minut 12, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al spikes i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): spikes va augmentar la diferència quan Claes Petersson no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 133 Minuto 22 (Gol por la derecha): spikes va aconseguir el 3 - 0 quan Vince Kis va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 136 Minuto 29 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Dov Dahman encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Lambert Boensma anotar per a spikes el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Claes Petersson va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Claes Petersson es va introduir dins la defensa central al minut 32, i va aconseguir el 6 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): spikes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vince Kis va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de spikes pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hj Idham bin Hj Mohd va posar el 8 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Claes Petersson, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 9 - 0 per a spikes.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Claes Petersson de spikes va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 10 - 0.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): Bozo Buchberger va incrementar l'avantatge de spikes amb el 11 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 11 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dov Dahman no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Vince Kis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bartłomiej Płatek de spikes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

STORIE SHELI

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Jori Pulli va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Rafael Regev de STORIE es va guanyar la targeta groga merescudament.