Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731440480

Amistoso (Int., RC) 731440480 Información oficial sobre el partido 731440480 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

FC Südvorstadt Alineación oficial del equipo 'FC Südvorstadt' en el partido 5 - 3 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
FC Südvorstadt Alineación oficial del equipo 'FC Südvorstadt' en el partido 9 - 1 Mister Cintita Alineación oficial del equipo 'Mister Cintita' en el partido
Es un cenizo 9.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Südvorstadt

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 17 minuts, el tirador de faltes del Südvorstadt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Edmund Barsewisch, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Passats 29 minuts, Mert Demirkıran, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Südvorstadt es posava per davant!
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats van embogir quan en Ischa Westers va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Südvorstadt.
  • 134 Minuto 72 (Gol de penalti): Als 72 minuts de joc, els nois de Südvorstadt van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Lukas Bärwolf augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 2.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): En Mert Demirkıran de Südvorstadt va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Südvorstadt va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Bradford Ryder va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Mingo.
  • 205 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Peadar Cooney era fer passades de llarga distància. Al minut 32 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Hadamar Kosnar però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 289 Minuto 70 (Ocasión evento especial): Mert Demirkıran va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 70, però no s'esperava que en Alejandro Galinena, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 289 Minuto 74 (Ocasión evento especial): En Mert Demirkıran va fer una ràpida incursió al minut 74, però en Alejandro Galinena no va tenir cap problema per aturar-lo.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lukas Bärwolf de Südvorstadt es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lukas Bärwolf va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Mister Cintita

Goles Goles

  • 174 Minuto 9 (Gol de penalti): Al minut 9 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Antonio Pieres va llençar el penal ras arran de pal.
  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): El jugador visitant Óscar Farina va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 38 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 153 Minuto 75 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cintita seguien lluitant fins al final. Al minut 75, fruit d'aquests esforços, Alejandro Galinena va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Cintita va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Atanas Andreev va desviar el xut final de Antonio Pieres després d'una sèrie de rebots i molta confusió.