Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731439728

Amistoso 731439728 Información oficial sobre el partido 731439728 en Hattrick

14.05.2024 19:05:00

Dinamo Veci Alineación oficial del equipo 'Dinamo Veci' en el partido 3 - 1 Bejolini Alineación oficial del equipo 'Bejolini' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo Veci Alineación oficial del equipo 'Dinamo Veci' en el partido 2 - 0 Bejolini Alineación oficial del equipo 'Bejolini' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Veci

Goles Goles

  • 114 Minuto 22 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 22. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Waldemar Diniz Jr. va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 24 gràcies a la jugada de Brandon Hill, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dinamo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Brandon Hill progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en Mattias Wickquist va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Dinamo.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Brandon Hill va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 92 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gualtiero Tosetti estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Waldemar Diniz Jr., als 92 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Waldemar Diniz Jr..
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bruno Ferrer de Dinamo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gualtiero Tosetti de Dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Bejolini

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Rinim Cerini que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Bejolini.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 71 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Fossi va fer una magnífica centrada, però la rematada de Michel Alder va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 12, Rinim Cerini de Bejolini va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.