Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731438963

Amistoso (Int., RC) 731438963 Información oficial sobre el partido 731438963 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Real Pretorians Alineación oficial del equipo 'Real Pretorians' en el partido 3 - 1 San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Pretorians Alineación oficial del equipo 'Real Pretorians' en el partido 2 - 0 San Fernando CD. Alineación oficial del equipo 'San Fernando CD.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Pretorians

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Pretorians van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Albert Tuqiri va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Massimo Lanzetti de Pretorians va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pretorians a 3 - 0. Agostino Micelli va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, Benito Cintora gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 22 quan Massimo Lanzetti de Pretorians gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 219 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Braydon Morgan va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Benito Cintora, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Fabio Zampieri va rematar alt.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Massimo Lanzetti, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

San Fernando CD.

Goles Goles

  • 143 Minuto 90 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de SFCD eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 90, Hristo Damaskinov va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): Norberto Campos va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de SFCD que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 63 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de SFCD van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 63 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Stanisław Leśniak, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SFCD va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hristo Damaskinov va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Norberto Campos de SFCD amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.