Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731438374

Amistoso (Int., RC) 731438374 Información oficial sobre el partido 731438374 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Kunszenti Bikák Alineación oficial del equipo 'Kunszenti Bikák' en el partido 3 - 0 Associazione Calcio Picchia Alineación oficial del equipo 'Associazione Calcio Picchia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Kunszenti Bikák Alineación oficial del equipo 'Kunszenti Bikák' en el partido 8 - 0 Associazione Calcio Picchia Alineación oficial del equipo 'Associazione Calcio Picchia' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kunszenti Bikák

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Kunszenti s'avançava al marcador al minut 14, després d'un rebot que va caçar en Krisztián Gilyán per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Romualdo de Carvalho, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Kunszenti.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Alessandro Pirovano es va introduir dins la defensa central al minut 79, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Knut Landau. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Zétény Lengyel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Michele Beltramme va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): En José Guadalupe Elizalde, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 60 podia haver acabat en gol, però Michele Beltramme va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Gergő Stiftinger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Knut Landau de Kunszenti va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krisztián Gilyán de Kunszenti es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kanne Bultsma de Kunszenti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Associazione Calcio Picchia

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dariusz Lenart de Associazione va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.