Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731437973

Promoción 731437973 Información oficial sobre el partido 731437973 en Hattrick

19.05.2024 16:00:00

Siempre Real Raúl Alineación oficial del equipo 'Siempre Real Raúl ' en el partido 10 - 1 Søvang IF Alineación oficial del equipo 'Søvang IF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Siempre Real Raúl Alineación oficial del equipo 'Siempre Real Raúl ' en el partido 10 - 0 Søvang IF Alineación oficial del equipo 'Søvang IF' en el partido
Tiene un resultado normal 9.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Siempre Real Raúl

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Zidane s'avançava al marcador al minut 6, després d'un rebot que va caçar en Angelo Balzarotti per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 121 Minuto 26 (Gol por el centro): Zidane va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 26 Ayyoub Haddad Adel va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27, Zidane va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Ayyoub Haddad Adel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Gustav Okkels es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Govert Eijer per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 32 passava a ser 4 - 1.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Zidane a 5 - 1. Ayyoub Haddad Adel va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Gonzalo Daniel Verges va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Govert Eijer va augmentar l'avantatge de Zidane a 7 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Govert Eijer de Zidane va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Maurizio Riggle va aprofitar per marcar el 9 - 1 a plaer.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Zidane al minut 90, que va llançar ajustat al pal en Noa Miketa. 10 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eetu Snäll va fer una magnífica centrada, però la rematada de Francisco Mundi va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Søvang IF

Goles Goles

  • 105 Minuto 8 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 8, Frants Munkholm va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Henrik Rauff que, sense oposició, la va convertir en gol 1 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 31 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Matias Bang amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Frants Munkholm va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Henrik Rauff, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Al minut 72 en Mihajlo Ergić va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.