Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731437724

Promoción 731437724 Información oficial sobre el partido 731437724 en Hattrick

19.05.2024 16:00:00

Micro97 Alineación oficial del equipo 'Micro97' en el partido 3 - 1 HH's jernmænd Alineación oficial del equipo 'HH's jernmænd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Micro97 Alineación oficial del equipo 'Micro97' en el partido 3 - 1 HH's jernmænd Alineación oficial del equipo 'HH's jernmænd' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Micro97

Goles Goles

  • 185 Minuto 65 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 65 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Micro97. A fi d'aconseguir el 1 - 1, van tocar-la en curt per tal que Octavian Beleiu xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 121 Minuto 95 (Gol por el centro): Micro97 va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 95 John Barillari va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 185 Minuto 101 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Micro97 van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oliver Flindt va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Kenneth Askgaard quasi dona a Micro97 l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Alois Prank, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Micro97 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 41, quan Kenneth Askgaard va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Frode Rump quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

HH's jernmænd

Goles Goles

  • 115 Minuto 58 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Aurelio Sarto de jernmænd va fer un bon esprint per escapar-se de Octavian Beleiu i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del jernmænd que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Victor Marcou, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jernmænd va anar a parar a la dreta de l'atac on en Piermarco Braga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Alvise Dalmo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 69 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 76 (Ocasión por el centro): jernmænd va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 76, quan Victor Marcou va quedar-se sol davant el porter Alfred Michel, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Es duien 79 minuts de partit jugats quan Aurelio Sarto va estar a punt de posar per davant a jernmænd amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Alfred Michel va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Al minut 94 de partit, Victor Marcou quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 95 (Tarjeta roja directa): Al minut 95, Opanas Rudyj de jernmænd va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.