Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731435878

Amistoso (Int.) 731435878 Información oficial sobre el partido 731435878 en Hattrick

15.05.2024 21:55:00

FC Amial Alineación oficial del equipo 'FC Amial' en el partido 2 - 5 union valencianista Alineación oficial del equipo 'union valencianista' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
FC Amial Alineación oficial del equipo 'FC Amial' en el partido 1 - 8 union valencianista Alineación oficial del equipo 'union valencianista' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Amial

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 2 s'ha de veure repetit: en Silvan Filliger de Amial va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Mário Nogueira, que no va perdonar.
  • 103 Minuto 80 (Gol por la derecha): Passava el minut 80 del matx, quan l'atent Daniel Cid va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Amial va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Silvan Filliger va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Filipe Perfeito hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yeremy Curileo de Amial va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

union valencianista

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Sergi Bagué de valencianista va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Ignacio Blanco va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a valencianista.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, Rob Colston va augmentar l'avantatge de valencianista a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Usko Simonen de valencianista l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 76 de partit.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rob Colston, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de valencianista la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Máximo Carchano després de 82 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tomé Monteiro va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Usko Simonen de valencianista es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Máximo Carchano de valencianista va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Sergi Bagué de valencianista va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.